Ervaringen

Vanaf 1 mei 2022 kunt u via het contactformulier aangeven hoe u mijn begeleiding ervaren heeft. Deze zal geanonimiseerd op deze pagina geplaatst worden.

”Petro heeft ons van begin tot eind fantastisch begeleid voor, tijdens en na het afscheid van mijn moeder. Professioneel, betrokken en bekwaam. We hopen hem voorlopig heel lang niet nodig te hebben, maar weten in ieder geval wie we de volgende keer weer inschakelen. Nogmaals dank voor alles’.

‘Na het overlijden van onze moeder hebben we samen met Petro de afscheidsviering voorbereid. Na een gesprek van twee uur heeft hij een prachtige viering opgezet. Hij heeft het leven van onze moeder treffend weergegeven. De juiste toon, liefdevol en respectvol. Hij heeft ons veel werk uit handen genomen met een heel mooi resultaat. Nogmaals hartelijk dank daarvoor’.

‘Onze ervaring met Petro is fantastisch! Petro is iemand die heel goed kan luisteren. Hij is accuraat met de werkzaamheden en de communicatie was heel prettig. Hij is betrokken op een fijne manier. Hij heeft dan ook bijgedragen aan een mooi en waardig afscheid van mijn moeder. Hij sprak volgens een aantal aanwezige zo oprecht alsof hij mijn moeder heeft gekend. Nogmaals hartelijk dank voor alles’.

Petro, bedankt voor de geweldig verzorgde uitvaart en je mooie woorden. Als de genodigde aan mij vragen of je familie bent, dan zegt dat iets over je professionaliteit . Klasse’.

‘Hallo Petro,

Wij willen jou nogmaals bedanken voor het mooie afscheid. Jouw inzet was geweldig.            Wij kijken er met een goed gevoel op terug.                                                                      Nogmaals dank!’

Petro heeft twee jaar geleden de uitvaart van mijn moeder begeleid, we waren hem hier erg dankbaar voor, hij heeft het supergoed verzorgd. Petro is ook een erg vriendelijke en accurate man.                                                                                                                                        Onlangs overleed ook mijn vader, wij hebben voor de uitvaart wederom Petro benaderd. De uitvaart zat perfect in elkaar en Petro bood veel warmte aan ons en tijdens de uitvaart. Mede dankzij Petro kijken wij weer terug op een erg goed afscheid’.

‘Warm afscheid……

Vandaag hebben wij de uitvaart meegemaakt van onze lieve moeder. Deze werd geleid door Petro op een bijzonder warme en betrokken wijze.
Ook in de voorbereidingen nam Petro alle tijd en deed veel moeite om al onze wensen te kunnen vervullen.
Dit alles zal er zeker toe bijdragen dat wij het afscheid en gemis van onze moeder, een mooi plekje in ons hart kunnen geven.

Dank je wel Petro’

‘Wij hebben Petro’s begeleiding bij het vormgeven van mijn moeders uitvaart als heel prettig ervaren. Petro luistert heel goed en kan je ideeën heel mooi omzetten naar elementen van de dienst.
Verder houdt hij alles goed in de gaten, zodat alles wat op tijd klaar moet zijn, dat ook is. Dit alles doet hij op een rustige, vriendelijke en deskundige manier.
Dank je wel Petro’.

‘Beste Petro,

Dank je voor de fijne begeleiding naar de afscheidsdienst van ma toe. De goede leiding van de dienst zelf. Geeft rust als je het zo uit handen kunt geven’.

‘Hallo Petro,

Gisteren verzorgde jij het uitvaartritueel van oma. Ik wilde je nog even bedanken en complimenteren voor de wijze waarop jij jouw vak uitoefent. Bijzonder om te ervaren hoe warm en persoonlijk je het bracht en de tijd nam om het ook persoonlijk te maken voor degenen die via de livestream meekeken.

Bedankt hiervoor!’